Nejnovější recenze ze sekce Skákací hrady
- Moc pěkné zejména pro naše kluky.
- dostatečně velký i pro 4 malé děti
- se skluzavkou
- součástí balení i taška pro skladování a přesun
- nafouknutý během chvilky a sbalený také
Nekvalitní materiál a zpracování
Reakce obchodu HappyHopShop
Se zákazníkem jsme se snažili maximálně domluvit ohledně podané reklamace a vysvětlit správné používání skákacího hradu. Následně jsme doporučovali profesionální model určený k půjčování, které zákazník s výrobkem plánoval. I přesto jsme se bohužel setkali s negativní recenzí a nepřízní zákazníka, což nás velice mrzí.
Skákací hrady značky Happy Hop jsou nejprodávanější značkou skákacích hradů na světě. Díky jejich velkému úspěchu se nabídka rozšířila až na současných 70 modelů.
Každý kus je při expedici kontrolován a odchází k zákazníkovi vždy ve 100% kvalitě. .
Produkt po krátkodobém používání nevykazuje žádné vady.
- Dítě se vyřádí
- Vejde se i do pokoje
S hradem jsme spokojeni, dceři se líbí. Dá se použít i v domě. Doporučuji přikoupit i elektrickou pumpičku, bez ní to je makačka nafouknout.
Rychlé dodání, byl to dárek pro 3leté dítě, splnil očekávání, snadná manipulace.
- Super pro deti na leto
Není návod, jak toto zprovoznit, není přiložen kompresor, kterým by bylo možno tento skákací hrad nafouknou, není uvedeno, na jaký tlak toto foukat. Je to takový polotovar, který si kupující musí dořešit
- Super zábava pro prcka
- Stabilní
- Nevyfukuje se
- pro malé děti super bezpečná hračka
- Nízký,dítě si do něj pohodlně vleze samo
- větší děti - 6-ti leté vypadávají ze skluzavky, musí hlídat pí. učitelka
Produkt dobrý, chybička se objeví. Objevila se závada.
Doufám tedy, že reklamace bude kladně vyřízena. Obchod se chová
velmi vstřícně.
- levné
- pěkné
- vypouští se
- pořádně neskáče
koupili jsme k Vánocům, když jsme reklamovali už druhý kus, kvůli tomu, že se vy pouštěl, (pokaždé jinde) tak jsme to vzdali. Zástupce e-shop se fakt snažil pomoci ale produkt nemá cenu kupovat
- Nizka cena, velikost umožňuje hru 2 dětí
- Nachylný k poškozeni ve švech
Hrad za rozumnou cenu pro použití v interiéru, po několika měsích praskl ve švu nad vchodem, opraveno. Později začal praskat vedle zaplaty. Po třetí opravě vraceno. Reklamace uznána a vraceny peníze
- Nepřeklopí se
- Super hrad na malou oslavu pro menší počet dětí. Vzhledem k variabilitě hradu se vyřádí všichni. Není úplně vhodný pro malinké děti, vzhledem k výšce odkud se dá klouzat dolů. Za mě super.
Veliký a kvalitně zpracovaný hrad. Naše malá si v něm hraje skoro každý den a pořád drží.
- Skladné
Zobrazuji 121 - 140 ze 162 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Další »