Nejnovější recenze ze sekce Skákací hrady
Děti mají ze skákacího hrádku radost, rodičům přibyla starost. Provedení není příliš kvalitní, již po týdnu se objevila první trhlina ve švu.
- zatím vše v pořádku vše ukáže čas
vnuci budou ta nejlepší prověrka výrobku, pokud vydrží zátěž, klobouk dolu.
- Hezký vzhled
- Zabaví děti na dlouho
- Vydržel jen jednu sezonu i přes dobře skladování a manipulaci
- Na nafukování je dobře mít kompresor
Za mě nedoporučuji, pořídím radši trampolinu
- Dětem se líbil a moc rádi by na něm skákali kdyby nebyl poškozený.
- Bohužel nemohli nafokuli jsme ho a dolní část byla prasklá a jěšte na něm ani neskákali. Na každou část nafouknutí je potřeba jiný konec pumpy.to abych měla doma alespoň tři pumpy a trefila se s kncem.Naštěstí měl soused elektrický kompresor a nafoukl nám ho.
Doporučila bych ho nafouknout a vyzkoušet v obchodě než se pošle ke klientovy.
- Hrad nám nevydržel ani měsíc - v bytě, kde v něm hopsalo jedno patnáctikilový dítě. Na několika místech prasknul ve sváru, což je takřka neopravitelné, nechcete-li, aby oprava stála víc, než samotnej hrad. Naše blbost, že jsme ho koupili skoro za dva tisíce. za ty prachy jsem mohla s malou chodit někam na trampolíny dvě zimy určitě. :D
Pro nafouknutí jsou asi jen tři ventilky, takže když to rupne v jednom místě, jde do háje např. celá ta skákací podlaha, v dalším místě ten spodní mantinel, jako se to stalo nám. Být jich víc, kdy by se vyfoukla jen malá část, mohl by se i poškozený používat déle. takhle stačí dvě malé dírky a je po legraci. jestli chcete dětem koupit domů nějaký hopsadlo, volila bych příště trampolínu.
- cena, velikost
- nevydrží
Asi máme divné děti, ale skákaly pár měsíců a hrad prasklý na několika místech, slepit nelze, stále těžce uchází, už na něm nejde skákat. Za nás vyhozené peníze. Nedoporučuju.
- Barevné provedení pro děti
- ochranné postranice
- Prý málo skáče
Kupoval jsem na zahradu, děti si v něm vegetí nebo sem tam skáčou. Je to tak max do 4 let, pak už je určitě lepší trampolína
heyký a kvalitní
- Zatím jsem velice spokojena. Vnuci nadšeni.
S dodaným produktem jsem velice spokojena.
- Rychlé dodání,dobrá komunikace.
- Zatím nic.
Skákací hrádek,nebyl ještě rozbalen.Je to vánoční dárek.Doufáme,že udělá radost.
- Malá se dobře vyřadí pěkné hopsá
Zatím dobrý výrobek
- Vypadal na první pohled kvalitně.
- Malá se výborně vyskákala a vyhrála s balonky.
- Rozměr akorát do domu.
- Cena.
- Katastrofální výdrž.
- Nevydržel spoj 3x.
Hezkej hrad který opravdu naše 10kg dcera ráda využívala.
Ale asi po 14 dnech používání, takhle lehkým děckem se vytvořila první díra ve spoji, následovalo zalepení. Pomohlo to asi na dva dny pak už žádné zalepení nepomohlo aby se nám do rána nevyfoukla nějaká část, jsou celkem 3 části na nafouknutí. Všechny díry ve spojích. To už nám nedalo a museli jsme dát hrad reklamovat. Přáli jsme si, že máme jen vadný výrobek a nám pošlou nový, který vydrží jako všem co recenzovali nebo jestli je psali po dvou dnech používání to nevím. Ale musím se zastat dodavatele MAXÍK-HRAČKY.CZ který je opravdu seriozní, komunikovali, reklamovali a poslali zpět peníze. Mi sice chtěli funkční hrad ale zkusíme jiný.
- Bezpečnost.
- Hrad je pro děti a ty jsou spokojené.
- Málo péruje.
Výborná hračka pro aktivní děti. Doporučuji dokoupit plastové balonky. Používáme v panelákovém bytě. Dá se, ale je to na hraně.
- je to bezpečné aj pre menšie deti
- žiadne
moje dieťa rado skáče na trampolínach a keďže ide zima tak vonku nebude môcť skákať tak sme sa rozhodli pre túto
chcel som potesit svoju dceru.
dcera hrad miluje,skáče v něm,dělá kotrmelce,přemety a hrad drží
bála jsme se,že se bude upouštět a musím říct,že mile překvapil,ani se nehne
mohu doporučit všem dětem,co rádi a hlavně všude "hopsají"
plně odpovídá mé představě
přijde mi že to moc neskáče..ale děti se vyřádí i tak.
- splnil očekávání
spokojenost
- když jsem koupila svému klukovi skákací hrad lokomotiva byl moc spokojený on má rád lokomotivy tak že nemohl být šťastnější
pěkná zábava
Zobrazuji 141 - 160 ze 162 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »